Goedkoper zonnepanelen of groene daken

Goedkoper zonnepanelen of groene daken

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft een speciale website waar alle informatie wat betreft Duurzaamheid, Energietransitie en Groen op te vinden is:
https://www.duurzaamcapelle.nl/

Voor u als bewoner zijn wellicht de volgende acties interessant:

 1. Bijeenkomst collectieve inkoopactie zonnepanelen maandag 15 april 2019
  Op maandag 15 april 2019 om 19:30 uur is er een bijeenkomst over zonnepanelen op de gemeentewerf (Groenedijk 10, 2903 LZ Capelle aan den IJssel). Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de aantrekkelijke inkoopactie voor zonnepanelen en duurzaam advies op maat. De inkoopactie voor zonnepanelen is een gezamenlijke actie in samenwerking met de WoonWijzerWinkel, het Energie collectief Capelle en gemeente Capelle aan den IJssel.

  Bij de inkoopactie worden de zonnepanelen collectief ingekocht. Hoe meer mensen zonnepanelen willen plaatsen, des te lager de prijs. Zonnepanelen zijn een duurzame investering waarmee u jaarlijks € 300 tot € 700 bespaart! U wekt uw eigen stroom op en bent minder afhankelijk van het energiebedrijf. Met deze inkoopactie bent u verzekerd van panelen van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs en van betrouwbare installateurs!
  Meer informatie is te vinden op de volgende website:
  https://www.duurzaamcapelle.nl/bijeenkomst-zonnepanelen-op-maandag-15-april/

 2. Bijeenkomst groene daken en gevels woensdag 17 april 2019
  Onlangs heeft het College van B&W de subsidie hiervoor voor het jaar 2019 verlengd.Daarom wordt er op woensdag 17 april 2019 om 19:30 uur is er een bijeenkomst over groene daken en gevels in het Huis van de Wijk Schollevaar (Stationsplein 20, 2907 MJ Capelle aan den IJssel). Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de subsidieregeling voor groene daken en gevels, waarom een groen dak leuk en nuttig is en praktische tips om dit te realiseren.
  Meld u aan via duurzaam@capelleaandenijssel.nl

  Meer informatie over deze subsidieregeling vindt u via de volgende website:
  https://www.duurzaamcapelle.nl/subsidie-groene-daken-en-gevels/

Reacties zijn gesloten.