Halloween 26 oktober 2019

Halloween 26 oktober 2019

Op zaterdag 26 oktober is het zover, dan vieren we met z’n allen weer Halloween, vanuit Wijkcentrum De Harp! Weet je nog?! Wat een griezelig, gezellig feest is dat altijd. Verkleedde kinderen door de (half)donkere straten, langs de griezel huizen om snoepjes op de halen.

Iedereen kan meedoen! Hoe meer deelnemers, hoe meer er wordt gegriezeld! Dit geldt zowel voor de kinderen die langs de huizen gaan als voor de Trick-or-Treat huizen.

Geef je snel op als Trick-or-Treat huis! Alles kan en alles mag! Van het geheel aankleden van uw huis en uzelf in Halloween stijl tot het mogen aanbellen voor een snoepje. Meedoen met de hele straat is natuurlijk nóg leuker! Aanloop gegarandeerd! Uiteraard zorgt Wijkcentrum De Harp (voor een gedeelte van) het snoep.

Je bezorgt niet alleen de kinderen een onvergetelijke avond, maar je maakt ook nog eens kans op een prijs voor het best versierde huis! En zoals gezegd, succes gegarandeerd als u meedoet met de hele straat!

Meelopen met de Trick-or-Treat tocht? Kom dan vanaf 18.30 uur naar Wijkentrum De Harp en koop voor slechts €1,- een tasje en plattegrond met deelnemende Trick-or-Treat huizen. Vanaf 19.15 uur zijn er activiteiten op het spookplein en is er voor iedereen gelegenheid om bij Wijkcentrum De Harp (na) te griezelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Opgeven als Trick-or-Treat huis of als vrijwilliger kan via e-mail: halloween@wijkcentrumdeharp.nl

Meer informatie staat op de Facebookpagina:
https://www.facebook.com/halloweensgravenland

En op de website van Wijkcentrum De Harp:
http://www.stichtingsgravenland.nl/

 

Reacties zijn gesloten.