Hoofdweg Capelle van 4 maart tot 1 april afgesloten

Hoofdweg Capelle van 4 maart tot 1 april afgesloten

De Hoofdweg is van 4 maart tot 1 april afgesloten tussen Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.
Op 4 maart startte de tweede fase van de reconstructie van de Hoofdweg. De huidige rijbaan wordt aangepast naar twee rijbanen van één rijstrook, gescheiden door een middenberm.

Bereikbaarheid
Om het verkeer beter te laten doorstromen wordt de Hoofdweg aangepast tussen de Schollevaartse Dreef en de Britse Zoom. In de eerste fase van dit project wordt er gewerkt aan de reconstructie van de Hoofdweg tussen de Schollevaartse Dreef en de gemeentegrens met Zuidplas. In deze fase wordt de kruising ter hoogte van de Akeleibaan aangepast en voorzien van verkeerslichten.

  • Tussen 4 maart en 1 april wordt de Hoofdweg afgesloten tussen de Europalaan en de Burgermeester van Schalijlaan in verband met de reconstructie van de hoofdrijbaan.

Omleidingen

  • De omleidingsroute voor doorgaand verkeer via de wijk Nesselande gaat via de de Laan van Avant-Garde, Laan van Magisch Realisme en de Schollevaartse Dreef.
  • Doorgaand verkeer tussen Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel gaat via de Burgemeester van Schalijlaan, de Burgemeerser Beresteijnlaan, de N219, de Kerlaan, de Batavierlaan en de Laan van Europa.

Naar de Snelweg

  • Wil je naar dus naar de snelweg, dan zijn er twee mogelijkheden: Rij via de Laan van Avantgarde, Brandingdijk en de N219 of via de Laan van Avantgarde, Hoofdweg (oostelijke richting), de Europalaan en de N219.
  • Volg de borden voor de omleiding.

Meer informatie
Op Rotterdam Onderweg leest u meer over de reconstructie van de Hoofdweg.

 

Reacties zijn gesloten.