Informatieavond Fietscorridor Algerabrug – Capelsebrug

Informatieavond Fietscorridor Algerabrug – Capelsebrug

Beste wijkbewoners,

Binnenkort organiseert de gemeente Capelle aan den IJssel een digitale bijeenkomst over de Fietscorridor Algerabrug–Capelsebrug; een onderdeel van de fietsverbinding Krimpenerwaard–Rotterdam.

Deze loopt volgens de planning door onze wijk en kan daarom ook voor u van belang zijn om goed geïnformeerd te worden!

Tijdens deze online informatieavond legt de gemeente uit wat deze Fietscorridor voor u betekent en wanneer de werkzaamheden gepland staan.

Wanneer: woensdag 13 januari 2021
Tijd: 19:30 uur t/m 20:30 uur (met uitloop tot 21:00 uur)

Aanmelden
In verband met de huidige coronamaatregelen organiseren wij deze bijeenkomst digitaal. Wilt u deelnemen aan deze digitale bijeenkomst? Meld u dan vóór 9 januari 2021 aan door een e-mail te sturen naar doemee@capelleaandenijssel.nl. Vermeld daarbij in het onderwerp de tekst “bijeenkomst Fietscorridor’’. U ontvangt dan een aantal dagen van tevoren een e-mail met daarin de instructies om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

De officiële uitnodigingsbrief (met op pagina 2 een kaart van de fietscorridor die gemeente Capelle aan den IJssel wilt verbeteren) vindt u hieronder in PDF-formaat:

Brief uitnodiging informatieavond Fietscorridor 13 januari 2021

Meer informatie:
U kunt zich op de volgende website van gemeente Capelle aan den IJssel  www.capellebouwtaandestad.nl/fietscorridor alvast informatie opzoeken
over het project. Het verslag van de bijeenkomst is hier later ook op terug te vinden.

Reacties zijn gesloten.