Van 5 augustus t/m 2 september geen metro’s buiten spits tussen Capelsebrug en Kralingse Zoom

Van 5 augustus t/m 2 september geen metro’s buiten spits tussen Capelsebrug en Kralingse Zoom

Van maandag 5 augustus 2019 t/m maandag 2 september 2019 rijden er geen metro’s volgens de normale dienstregeling tussen metrostation Capelsebrug en metrostation Kralingse Zoom.
Op werkdagen in de spits gedurende deze periode (van 07:00 uur t/m 09:00 uur en van 16:00 uur t/m 18:00 uur) rijden er wel pendelmetro’s!

Dit meldt de website Rotterdam Onderweg op hun webpagina:

Bereikbaarheid
Van 5 augustus tot en met 2 september werkt de RET tussen metrostation Capelsebrug en de A16, tot net voorbij de bocht Kralingse Kerklaan – Engelbrechtweg. Buiten de spits rijden er daarom geen metro’s.

Omleidingen
Vanwege de drukte op het traject zet de RET vervangend vervoer in. Op metrolijnen A, B en C rijden pendelbussen en tijdens spitsuren rijden (op doordeweekse dagen van 07.00 tot 09.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur) rijden er pendelmetro’s. Ook komt er een tijdelijk perron op station Capelsebrug. Houdt rekening met extra overstappen en een langere reistijd. Kijk voor de actuele situatie in de reisplanner van de RET.

De website van het Algemeen Dagblad meldt op hun website het volgende:

In de tussentijd rijdt er alle dagen een bus tussen de twee haltes. Op werkdagen in de spits – tussen 7.00 en 9.00 uur en tussen 16.00 en 18.00 uur – rijdt er ook een pendelmetro over een spoor bij de RET-remise dat nog wel kan worden gebruikt. Daarvoor wordt bij Capelsebrug een tijdelijk perron gemaakt.

 

Reacties zijn gesloten.