Officiële oplevering Vijvergebied zaterdag 11 juni

Officiële oplevering Vijvergebied zaterdag 11 juni

In de nieuwsbrief van Stichting De Ketensche Polder – editie mei 2022 staat heel leuk nieuws:

Feestelijke Opening 11 juni 2022!
Met veel geduld hebben wij met u de afgelopen periode uitgekeken naar het moment dat alle werkzaamheden voltooid zouden zijn. We hebben de ingebruikname van de vernieuwde Dierenweide al achter de rug en nu is het dan uiteindelijk zover dat op Zaterdag 11 juni 2022 het Vijvergebied in zijn geheel officieel opgeleverd zal gaan worden.
De opening van het nieuwe Vijvergebied zal starten met een officieel gedeelte en vindt plaats voor op het terras bij Knop-Op (tussen 13.00 – 14.00 uur).
Daarnaast zullen er wat leuke activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd tussen 13:00 en 16:00 uur. De zon is al besteld, en wij kijken uit naar een gezellige middag met een hapje en een drankje.
Namens Stichting Welzijn Capelle, Stichting WOP Ketensche Polder, wijkpartners en be-trokken bewoners nodigen wij u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Dat is natuurlijk heel mooi nieuws!

Als mede-initiators met tal van andere partijen is WOP ‘s-Gravenland heel blij dat het uiteindelijke eindresultaat nu in zicht is.

Alle wijkbewoners uit Capelle-West en ‘s-Gravenland zijn nogmaals van hartelijk uitgenodigd om dit mooie project van en tussen twee buurwijken mee te vieren!

Hieronder vind je de gehele nieuwsbrief van De Ketensche Polder – editie mei 2022

Nieuwsbrief Ketensche Polder mei 2022

Reacties zijn gesloten.