WOP Bijeenkomst ‘s-Gravenland en Capelle-West over Rivium & Algracorridor

WOP Bijeenkomst ‘s-Gravenland en Capelle-West over Rivium & Algracorridor

Beste wijkgenoten,

De Wijk Overleg Platvormen (WOP’s) Capelle-West en ’s-Gravenland houden een gezamenlijk algemene wijkvergadering in samenwerking met de gemeente. Het onderwerp van deze wijkvergadering  is mobiliteit rondom de ontwikkelingen van het Rivium en de Algeracorridor.

Wat gaan we u deze avond vertellen?

Op donderdag 18 februari  a.s. organiseren we een digitale bijeenkomst waar de gemeente u zal bijpraten over wat de ontwikkelingen Rivium en Algeracorridor betekenen voor wat betreft mobiliteit. Welke invloeden hebben deze ontwikkelingen en welke gevolgen zijn er te verwachten?

Denk hierbij aan het wegverkeer, het openbaar vervoer en fietsroutes. Hoe hebben deze twee ontwikkelingen met elkaar te maken? Welke verkeersmaatregelen worden genomen? Op welke wijze is de gemeente inmiddels in gesprek met de bewoners? Wat willen we nog organiseren?

De online bijeenkomst begint om 20:00 uur en zal tot ongeveer 21:30 uur duren. Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Stuur dan vóór 8 februari a.s. een mail naar gebiedsregie@capelleaandenijssel.nl met in het onderwerp Bijeenkomst WOP. U ontvangt een dag van te voren instructies voor uw deelname.

Hoe kan ik meepraten?

We willen deze avond graag al u vragen over dit onderwerp kunnen beantwoorden. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen willen wij u verzoeken om de vragen die u nu al heeft al aan ons door te geven. Zo kunnen wij de antwoorden gelijk in onze presentatie van deze avond verwerken. U kunt uw vragen  met uw aanmelding in de mail sturen naar gebiedsregie@capelleaandenijssel.nl. Er is op de avond zelf ook nog gelegenheid tot het stellen van vragen.

Waar kan ik al informatie vinden?

Er is al veel informatie te vinden over het Nieuwe Rivium en de Algeracorridor. U kunt deze informatie vinden op www.capellebouwtaandestad.nl , www.wopwest.nl en natuurlijk onze eigen website en sociale kanalen.

Brief aan huis verspreid

Deze uitnodiging voor de online bijeenkomst wordt in de wijken ‘s-Gravenland en Capelle-West huis aan huis per brief verspreid.

Voor de volledigheid kunt u de PDF-versie van deze uitnodiging via de volgende link downloaden:
Brief Uitnodiging WOP Bijeenkomst s-Gravenland en Capelle-West_Algeracorridor-Rivium_18-02-2021

Met vriendelijke groet,

Bestuur WOP ‘s-Gravenland

Reacties zijn gesloten.