WOP ‘s-Gravenland Bijeenkomst donderdag 24 januari 2019

WOP ‘s-Gravenland Bijeenkomst donderdag 24 januari 2019

Uw toetje staat klaar vanaf:       19:30 uur
We beginnen om:                            20:00 uur
We ontvangen u graag in:           De Zellingen – locatie Rijckehove
Tjaikovskistraat 1

Een nieuw jaar! Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de eerste openbare WOP-bijeenkomst van 2019 op donderdag 24 januari in Rijckehove.

De Zellingen – locatie Rijckehove ontvangt ons met open armen voor deze eerste editie van 2019 in de Muziekhof. Eet uw toetje voorafgaand aan deze bijeenkomst en maak kennis met andere wijkbewoners plus het College van Burgemeester & Wethouders, die ook deze avond allen aanwezig zijn.

De agenda voor deze avond:

  1. Opening en Vaststelling agenda
  2. Vaststelling Notulen (u ontvangt deze per e-mail en/of aan het begin van de bijeenkomst)
  3. Mededelingen
  4. Presentatie Algeracorridor
  5. Ontmoet het College van Burgemeester & Wethouders

 “Een nieuw jaar en sinds juli 2018 een nieuw College! Dat is volgens het Capels College van B&W een mooie reden kennis te maken en Capellenaren te ontmoeten. De Capelse burgemeester en wethouders gaan daarom in januari en februari in informele sfeer in gesprek met Capellenaren. De zeven Capelse wijken worden bezocht en op 24 januari staat onze wijk ’s-Gravenland op het programma.  Het College nodigt Capellenaren van harte uit en hoort graag van u uw ideeën over onze wijk: wat beter of anders kan en wat goed gaat. In de wijk, in de straat of in de stad. Over zorg, onderwijs, buitenruimte, sport, veiligheid, leefbaarheid, werk, verkeer en vervoer. Vragen, suggesties of opmerkingen aan het college zijn van harte welkom.”

  1. Rondvraag
  2. Sluiting
  3. Napraten

 

Aan het toetje met de Burgemeester & Wethouders!

 

 

www.wopsgravenland.nl

Twitter: @wopsgravenland
Facebook: S-Gravenland

Reacties zijn gesloten.