UITNODIGING WOP BIJEENKOMST ’S-GRAVENLAND 20 WOENSDAG 20 MAART 2024

UITNODIGING WOP BIJEENKOMST ’S-GRAVENLAND 20 WOENSDAG 20 MAART 2024

WOENSDAG 20 maart 2024 | 20:00 UUR tot 21:30 UUR | Wijkcentrum De Harp

 Beste wijkbewoners,

Woensdag 20 maart houdt het WOP ’s-Gravenland in plaats van de standaard bewonersbijeenkomst dit keer een ‘Borrel ’n Bite’.  Een informele bijeenkomst met tussendoor 3 korte thema’s.  Onder het genot van een hapje en een drankje met gezellig met elkaar, als bewoners van deze mooie wijk, in gesprek over wat er leeft en speelt.  De wijkwethouder en gebiedsregisseur van de gemeente zijn zoals altijd ook nu aanwezig.  De wijkagent, wijkhandhaving en buurtcoach zijn er ook bij.

Hieronder vindt u de uitnodiging van deze avond die ook huis aan huis is verspreid.
Daarna vindt u ook meer informatie over de openstaande functies bij WOP ‘s-Gravenland:

Daarnaast is ook het verslag van de vorige bijeenkomst toegevoegd.

Wij kijken er naar uit u te zien!

Vriendelijke groet,

WOP Bestuur ’s-Gravenland

Openstaande functies bij WOP ‘s-Gravenland

De bestuursleden van het WOP (Wijk Overleg Platform) ’s-Gravenland zetten zich al veel jaren samen met hun medewijkbewoners en betrokken professionals actief in voor alles dat zich in de eigen woon- en leefomgeving afspeelt op het gebied van leefbaarheid, veiligheid en recreatie. Het doel van het platform is een plek te zijn waar wijkbewoners, partners, passanten en de Gemeente elkaar vinden en met elkaar in gesprek gaan over thema’s en zaken die spelen in de wijk.

Het WOP is momenteel op zoek naar nieuwe, enthousiaste bestuursleden die het stokje van hen willen overnemen en heeft meerdere interessante vrijwillige functies vacant, zoals die van voorzitter, secretaris of algemeen lid. Altijd al echt actief een bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid en samenhang in de wijk waarin je woont? Wil je samen met medebewoners de sleutel zijn tot het creëren van mooie initiatieven in je wijk? Wil je daadwerkelijk een stem hebben die ook gehoord wordt? Dan is deel uitmaken van het bestuur van WOP ’s-Gravenland wellicht iets voor jou!

Wat krijg je ervoor terug? Onderdeel zijn van het bestuur van het WOP betekent samenwerken in een leuk team met enthousiaste medebewoners die allen hetzelfde doel nastreven: het mooier maken van je eigen wijk! Als bestuur praat je met wijkbewoners, Gemeente en andere professionals die in jouw wijk wonen en werkzaam zijn. Je zit op een sleutelpositie en kan daadwerkelijk het verschil maken en je hebt zeggenschap over de besteding van het wijkleefbaarheidsbudget. Ervaring is niet vereist: wij geloven in ‘learning on the job’. Er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de vorm van cursussen of trainingen en daarnaast gaan we jaarlijks gezellig een keer uit eten met elkaar.

Nieuwsgierig? Meer informatie over het WOP èn de openstaande vrijwillige functies kan je vinden op: https://wopsgravenland.nl/.
Je bent ook van harte welkom bij de bewonersbijeenkomst van het WOP op 20 maart.

Of stuur een berichtje naar Arjan of Daphne:
a.deweger@welzijncapelle.nu / d.verheijen-blaauw@capelleaandenijssel.nl

Profielen WOP-Bestuursleden:

https://wopsgravenland.nl/het-bestuur/

Flyer WOP ‘s-Gravenland:

Flyer WOP ‘s-Gravenland

Notulen WOP Bewonersavond 16-11-2023:

Notulen WOP Bijeenkomst 16-11-2023

Reacties zijn gesloten.