Presentaties & Verslagen Bijeenkomsten Fietscorridor

Presentaties & Verslagen Bijeenkomsten Fietscorridor

Beste wijkbewoners,

Zoals u weet heeft de gemeente Capelle aan den IJssel in de maanden januari en februari 2021 meerdere (digitale) bewonersavonden georganiseerd over de plannen voor de verbetering van de Fietscorridor Algerabrug – Capelsebrug.

Vooruitzicht

Volgende week spreekt het bestuur van WOP ‘s-Gravenland met de projectmanager van de Fietscorridor om te horen wat er met de vragen en ideeën van de wijkbewoners wordt gedaan.

Een grotere bijeenkomst volgt aan het einde van de lente, waar de gemeente u graag bijpraat over het ontwerp en de gemaakte keuzes. Hiervoor nodigt de gemeente weer in een breder verband bewoners uit via de gebruikelijke communicatiekanalen. De datum van deze bijeenkomst volgt nog.

Alle documenten die de gemeente Capelle aan den IJssel online heeft gezet kunt u onderaan vinden op de volgende website van de gemeente Capelle aan den IJssel:
www.capellebouwtaandestad.nl/fietscorridor

Om het u makkelijk te maken alle documenten (in PDF-formaat) op één plek te vinden hebben wij deze (op één na) hieronder voor u op volgorde van datum op een rij gezet die u direct kunt lezen of downloaden:

Reacties zijn gesloten.